ДОДЕЛУВАЊЕ МЕДАЉИ ЗА КЕНГУР 2023

ПОЧИТУВАНИ

Ве известуваме дека доделувањето на медаљите од овогодишниот натпревар КЕНГУР 2023 година (второ доделување на медаљи) ќе се одржи на 30.08.2023 година. Местото на доделување на медаљите е МАШИНСКИ ФАКУЛТЕТ-Скопје. Доделувањето ќе отпочне во 12:00 часот и ќе трае до 14:00 часот. Ве очекуваме да присуствувате на овој за вас значаен настан.

Со почит

Борд за меѓународниот натпревар Кенгур