МЕЃУНАРОДЕН НАТПРЕВАР ТУРНИР НА ГРАДОВИ

ПОЧИТУВАНИ

Во деновите 14.03.2021 година и 28.03.2021 година, со прикладен број на учесници се одржа меѓународниот натпревар Турнир на градови. На учесниците им посакуваме успех, и пласман на меѓународната конференција која треба како и секоја година да се одржи во предвидените рамки. 

Со почит 

Борда на Армаганка за олимчијади