Турнир на градови 2020, есенска тура-финална варијанта

ПОЧИТУВАНИ

Денеска на ден 25.10.2020 се одржа финалната тура на олимпијадата ТУРНИР на ГРАДОВИ. На истата учествуваа седум натпреварувачи. Со тоа нашата држава после подолго време се вклучи во оваа елитна олимпијада. Скромно по број на ученици, но успешно. Нашите олимпијци успешно дебитираа на овој натпревар. Да се надеваме дека така и ќе продолжат.

Со почит

Бордот на АРМАГАНКА за меѓународни натпревари