ТУРНИР НА ГРАДОВИ

ПОЧИТУВАНИ

Месец октомври можеме да го наречеме месец на олимписки турнири. Се одржа олимпијадата ФМК на ден 30.09.2020. Сега е на ред ТУРНИРОТ НА ГРАДОВИ. Еден од најпрестижните турнири во светот кој се одржува на 11.10.2020 и 25.10.2020 година. ПО тој поводо ве покануваме да учествувате на овој престижен натпревар на кој учествуваат претставници од повеќе од 100 градови од светот. Со тоа се повишува вашиот рејтинг како натпреварувачи и иден кадар во светот. Времето за пријавување, заради близина на времето на одржување на првиот круг не го ограничуваме. 

Со почит 

Бордот на АРМАГАНКА за меѓународни натпревари