ОЛИМПИСКИ МЕДАЉИ

ОЛИМПИСКИ МЕДАЉИ

Ве известуваме дека пристигнаа медаљите од ЕМК. Оној момент кога ќе пристинат комплетните медаљи од Медитеранската математичка олимпијада 2020 јавно ќе ви соопштиме. Исто така ќе закажиме и јавно доделување на истите. 

Со почит 

Борсот на АРМАГАНКА за меѓународни натпревари