Финални резултати за СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ-финален круг на КЕНГУР 2024 година

Почитувани средношколци

Во прилог се финалните резултати од Вториот(финален) круг на КЕНГУР 2024 година.

1 клас   види тука

2 клас   види тука 

3 клас   види тука

Со почит

Борд на Кенгур 2024 година