ПРЕДФИНАЛНИ РЕЗУЛТАТИ СРЕДНИ УЧИЛИШТА-Втор круг на Кенгур 2024 година

Почитувани средношколци

Го имате нашето извинување заради каснењето на резултатите од ВТОРИОТ(финален) круг на Кенгур 2024 година. Време за приговори на вашите резултати до ПЕТОК, 28.06.2024 година. 

1 клас   види тука 

2 клас   види тука

3 клас   види тука

Со почит

Борд на Кенгур 2024 година