ТУРНИР НА ГРАДОВИ

ПОЧИТУВАНИ ОЛИМПИЈЦИ

Школи, Директори, ментори, професори

Ве известуваме дека меѓународниот натпревар Турнир на градови ќе се одржи на 24.10.2021 година. Турнирот ќе се одржи on-line, како и во претходната година. Ве повикуваме да земете масовно учество, бидејќи овој натпревар се одржува во повеќе од 100 градови и во многу држави. 

Начинот на пријавување е стандарден, а секако дека ќе поставиме и линк за директно пријавување. 

Со почит 

Борд на Армаганка за меѓународни натпревари