АПМО 2021

ПОЧИТУВАНИ

На 09.03.2021 година, според строгите критериуми на маѓународниот натпревар АПМО 2021, истиот се одржа во апсолутно прекрасна атмосфера. Не сакаме да употребуваме термини кои претходно сме ги употребувале, но на нашите прекрасни ОЛИМПИЈЦИ сакаме да им се заблагодариме за се што направија на тој ден. Според првичните резултати, од нашите олимпијци ние мораме да бидеме повеќе од задоволни. Но, останува да ја дозавршиме нашата работа, а потоа резултатите да ги испратиме до централното жири. ВО секој случај, ЧЕСТИТО дечки, прекрасни бевте(бројот на ученици е 11, а останатите податоци не го соопштуваме од разбирливи причини). 

Поздрав од тимот на нашето здружение за АПМО 2021