ТУРНИР НА ГРАДОВИ-2020, Есенска тура

ПОЧИТУВАНИ

Утре, на 25.10.2020 година, ќе се одржи есенската тура на Турнирот на градови, финален дел. Почетокот на натпреварот е во 11:00 часот. Вклучување на zoom-платформа во 10:45 за оние натпреварувачи кои вече се пријавени за овој натпревар. 

Со почит 

Борд на Армаганка за меѓународни натпревари